Ik heb een braai gekocht

16 September 2021

Een aantal jaar geleden maakte ik een supermooie reis door Zuid Afrika. Tijdens deze reis stopte we in verschillende dorpjes.
Als ik terugdenk aan Zuid Afrika dan denk ik vooral terug aan het heerlijke eten wat Zuid Afrika te bieden heeft. Zelf ben ik echt superverslaafd aan biltong, dat is gedroogd vlees en een echt Zuid Afrikaanse delicatesse.

In de tweede week van onze reis werden we uitgenodigd bij een Zuid Afrikaanse Familie waar we vervolgens gingen barbecuen. De barbecue die deze familie had was niet een bbq zoals we in Nederland kennen maar het was een braai.
Een supergrote BBQ waar je vlees op kon maken voor de hele familie. De kolen kon je zelf maken met hout en het eten was echt super lekker! In Australie maakte ik ook veel gebruik van de BBQ, maar de braai is echt een hele andere beleving.
Voordat ik aan mijn reis in Zuid Afrika begon had ik zo braai nog nooit gezien, maar toen ik thuis was wou ik ook zo braai heel graag hebben.

Ik bezocht verschillende websites en belde met verschillende leveranciers maar het blijkt dat het best wel lastig is om een braai zelf te installeren in verband met het rookkanaal.
Via luxxe.nl kwam ik in contact met Kees van 1rookkanaal, Kees vertelde mij heel veel over braais en over het installeren van Braais.

In ieder geval heb ik nu dus een braai gekocht bij Kees en komt hij over twee weken deze braai persoonlijk bezorgen en direct installeren. Kees vertelde mij dat die al 14 jaar in de kachelbranche zit en ooit begonnen is als kachelverkoper en nu zijn eigen zaak heeft.
Een droom wat die ooit had is werkelijkheid geworden. Een typisch voorbeeld van altijd blijven geloven in je dromen.

braai kopen