Ik kies voor een kookkachel en bespaar op mijn gasrekening

10 Oktober 2021

Nu de gasprijzen stijgen in Europa en ik het idee heb dat we op weg zijn naar een nieuwe financiele crisis heb ik besloten om wat dratische maatregelen te nemen. Ik wil graag meer zelfvoorziend leven!
Minder afhankelijk zijn van het "systeem".

Ik keek naar warmtepompen,zonnepanelen totdat mijn yoga lerares mij wees op een kookkachel.
Zelf had ik er nog nooit van gehoord maar een kookkachel dat is dus zoals de naam het al zegt een kachel waarop je kan koken. Je kan er al je eten op koken en je moet het stoken met hout.
Mijn yoga lerares vertelde mij dat ze er zelf al eentje jaren thuis heeft dus ik besloot mij meer te verdiepen in deze kookkachels.

Het blijkt dus dat veel mensen met een tinyhouse ook een kookkachel hebben en dat het ook helemaal in de trend van slowliving past. Nu heb ik laatst dus een braai gekocht bij Kees van 1rookkanaal dus het leek mij logisch om Kees nog eens op te bellen en te vragen of die mij ook meer kon vertellen over kookkachels en het installeren van deze kookkachels.

Ik belde Kees op en toevallig was die in de buurt met zijn bus en wou die wel even langskomen en mij alles vertellen over kookkachels.Kees gaf mij een goed persoonlijk advies over de kookkachels zo vertelde die op welke punten ik moest letten tijdens de aanschaf.
Ik vroeg Kees of die mij misschien niet een kookkachel kon leveren en direct kon installeren. Dat kon die!


Ik ben helemaal blij nu want naast mijn braai heb ik dus binnenkort ook een kookkachel.
Op weg naar een puurder leven en een goedkopere energie rekening!
Ik kan niet wachten om ooit helemaal onafhankelijk te zijn van het systeem


kookkachel